Все буде Україна!

Керівництво Укргідроенерго з робочим візитом відвідало у Харкові Укргідропроект та Турбоатом

Керівництво Укргідроенерго з робочим візитом відвідало у Харкові Укргідропроект та Турбоатом

Актуально
13-11-2018
13 листопада  розпочався робочий візит керівництва ПрАТ «Укргідроенерго» на чолі з генеральним директором Ігорем Сиротою до Харкова.

Візит стартував робочою нарадою представників ПрАТ «Укргідроенерго» та ПрАТ «Укргідропроект». Участь у обговоренні актуальних та нагальних питань брав керівний склад обох Товариств та усіх філій Укргідроенерго.

Під час наради обговорювалися питання виконання інвестиційної програми у 2018 році, зокрема завершення виконання проектних робіт.  Детально розглядалася інвестиційна програма на 2019 рік та забезпеченість проектною документацією ІІ черги реконструкції, окремих проектів та капітальних ремонтів, ІІ черги будівництва Дністровської ГАЕС.

Особливу увагу було приділено початку розробки проектної документації по ІІІ черзі реконструкції: комплексному обстеженню гідротехнічних споруд та обладнання, підготовці технічного завдання. Крім того, на нараді обговорили питання коригування проектної документації по І черзі будівництва Дністровської ГАЕС.

Продовжився візит відвідуванням АТ «Турбоатом». Зокрема енергетики побували у ливарному, гідротурбінному, паротурбінному, зварювальному та збірному цехах. У цехах було оглянуто обладнання, що вже готове до відвантаження на адресу ПрАТ «Укргідроенерго» та проведено ознайомлення з процесом організації   робіт з виготовлення обладнання для гідроелектростанцій.

Під час перебування на заводі енергетики мали змогу спостерігати за процесом відливу лопатки направляючого апарату гідротурбіни Канівської ГЕС.

Після огляду заводу представники АТ «Турбоатом» та ПрАТ «Укргідроенерго» провели спільну нараду, присвячену питанням виконання контрактів МФО, дотримання календарних графіків виготовлення та поставки обладнання, програми виконання робіт та інше. Окрему увагу було приділено питанню оформлення первинних документів при прийомці-передачі обладнання.

Прес-служба ПрАТ «Укргідроенерго»

Фотогалерея

Поділитися: