Все буде Україна!

ПрАТ «Укргідроенерго» завершило 9 місяців 2018 року із чистим прибутком 2,3 млрд грн

ПрАТ «Укргідроенерго» завершило 9 місяців 2018 року із чистим прибутком 2,3 млрд грн

Офіційно
29-10-2018
Укргідроенерго затвердило до випуску фінансову звітність за 9 місяців 2018 року.

Чистий дохід (виручка) за 9 місяців 2018 року склав 5,5 млрд грн. Чистий прибуток за результатами роботи за 9  місяців 2018 року складає 2,3 млрд грн.

Протягом багатьох років ПрАТ «Укргідроенерго» є сумлінним платником податків. За підсумками роботи за 9  місяців 2018 року Товариство сплатило свої зобов’язання до бюджетів усіх рівнів на суму 1,6 млрд. грн.

Варто зазначити, що ПрАТ «Укргідроенерго» веде бухгалтерський облік і надає фінансову звітність за міжнародними стандартами фінансової звітності.

Фінансова звітность ПрАТ «Укргідроенерго», підготовлена відповідно до МСФЗ, за 9 місяців 2018 року, що закінчилися 30 вересня 2018 року

Довідка:

ПрАТ «Укргідроенерго» – найбільша гідрогенеруюча компанія в Україні, що включена до переліку 15 підприємств державного сектору економіки, сумарні активи яких становлять 70 відсотків від загального показника у держсекторі. До складу компанії входять десять станцій на річках Дніпро та Дністер: Київська ГЕС та Київська ГАЕС, Канівська ГЕС, Кременчуцька ГЕС, Середньодніпровська ГЕС, Дніпровська ГЕС-1 та Дніпровська ГЕС-2, Каховська ГЕС, Дністровська ГЕС та Дністровська ГАЕС. Канівська ГАЕС та Каховська ГЕС-2 в процесі підготовки до будівництва. На сьогодні загальна кількість гідроагрегатів на станціях Товариства становить 103, а їх сумарна встановлена потужність досягла 5 758 МВт. Компанія постійно динамічно розвивається та забезпечує покриття пікових навантажень, регулювання частоти та потужності, мобільний аварійний резерв в об’єднаній енергосистемі України.

Поділитися: