Все буде Україна!

В Укргідроенерго розпочато роботу з оцінки корупційних ризиків у діяльності Товариства в 2019 році

В Укргідроенерго розпочато роботу з оцінки корупційних ризиків у діяльності Товариства в 2019 році

30-01-2019
В апараті управління ПрАТ «Укргідроенерго» відбулося перше у поточному році засідання комісії з оцінки корупційних ризиків, на якому обговорено кроки щодо запобігання корупції, а також усунення передумов для її виникнення.

Корупція є однією з найбільших загроз правам людини та соціальній справедливості. Вона перешкоджає економічному розвитку та загрожує належному функціонуванню як держави та суспільства в цілому, так і окремих підприємств. Саме тому запобігання корупції є одним із пріоритетних напрямків роботи ПрАТ «Укргідроенерго».

«Здійснення об’єктивної оцінки корупційних ризиків є важливим кроком у запобіганні порушень антикорупційного законодавства співробітниками компанії. Згідно вимог Закону України «Про запобігання корупції», а також стандартів і процедур Антикорупційної програми компанії, ми маємо робити оцінку корупційних ризиків щонайменше раз на рік», - зауважив під час засідання начальник Служби з реалізації антикорупційної програми Товариства Юрій Ющенко.

У ході засідання комісією затверджено робочий план з оцінки корупційних ризиків, а також розпочато їх ідентифікацію та оцінку.

Наступне засідання комісії відбудеться 13 лютого. На ньому будуть розглянуті зміни та пропозиції до робочого плану з оцінки корупційних ризиків для його подальшого затвердження.

Варто зазначити, що ПрАТ «Укргідроенерго» декларує «нульову толерантність» до будь-яких проявів корупції працівників, посадовців, керівників підприємства у своїй внутрішній діяльності, а також у взаєминах з діловими партнерами, органами державної влади та органами місцевого самоврядування.

Прес-служба ПрАТ "Укргідроенерго"

Фотогалерея

Поділитися: