Все буде Україна!

В Укргідроенерго відзначили свято Хрещення Господнього

В Укргідроенерго відзначили свято Хрещення Господнього

21-01-2019
Урочистим молебнем, водохресним купанням, освяченням води, дитячою радістю та катанням на санчатах запам’яталось цьогорічне Хрещення Господнє у ПрАТ «Укргідроенерго».

Свято, яке є одним з найважливіших християнських, працівники Укргідроенерго святкували на базі відпочинку «Гористе». Сотні гідроенергетиків з родинами, занурюючись у крижану купель, отримали духовне очищення, а також набралися сили, здоров`я  та наснаги на увесь новий рік. Настоятель Собору Вишгородської Богородиці протоієрей Тарас Валах провів обряд водосвяття та відправив літургію, після чого найбільш відчайдушні співробітники Укргідроенерго пірнали у крижану воду. Водохресне купання відкрив генеральний директор компанії Ігор Сирота.

«Бог приходить сьогодні до людини, аби людина наблизилася до Бога. Відкривається Бог людині, об’являється людині. Дуже важливо, щоби людина пережила по-особливому це свято, щоби не обмежилась якимсь зовнішнім очищенням через воду, через споживання води, важливо, щоб і внутрішньо перемінилася і її крокування до Бога, до переміни власного життя супроводжувалася отою чистотою, яку і символізує сьогоднішня вода», - підкреслив Тарас Валах.

За християнськими  традиціями, у день Водохреща вода набуває чудодійних властивостей.  Магічну силу йорданської купелі прагнуть на собі відчути не лише чоловіки, але й жінки та діти. За безпекою на майданчику стежили досвідчені водолази, а на березі чергували лікарі.  Аби запобігти переохолодженню, подбали і про комфорт для тих, хто вирішив зануритися. До послуг пірнальників були зручні будиночки для перевдягання. На березі можна було зігрітися від багаття та випити гарячого чаю.

Поки дорослі занурювалися у крижану воду, дітлахи мали можливість поласувати смаколиками та з головою поринути у традиційні зимові розваги.

Свято Водохреща для співробітників Укргідроенерго – не лише привід відпочити  на лоні природи, але й можливість поспілкуватися у неформальній обстановці з колегами, згуртуватися довкола спільної мети та зміцнити корпоративний дух.

Варто зазначити, що захід проходив у рамкам реалізації Стратегії корпоративної соціальної відповідальності ПрАТ «Укргідроенерго».

Більше фото дивіться у галереї.

Прес-служба ПрАТ «Укргідроенерго»

Фотогалерея

Поділитися: