Все буде Україна!

15 листопада пройшли об'єктові тренування для працівників Укргідроенерго та ГУ ДСНС

15 листопада пройшли об'єктові тренування для працівників Укргідроенерго та ГУ ДСНС

15-11-2018
15 листопада 2018 року в управлінні з питань надзвичайних ситуацій Департаменту міського благоустрою ВО КМР (КМДА) на виконання доручення прем'єр-міністра України було проведене штабне тренування з органами управління територіальної підсистеми міста Києва єдиної державної системи цивільного захисту щодо дій у разі виникнення надзвичайної ситуації на гідроспорудах Дніпровського каскаду (Київській ГЕС та ГАЕС). Від філії «Каскад Київських ГЕС і ГАЕС» в тренуваннях брали участь Головний інженер Урманов О.Б. та фахівець з надзвичайних ситуації Мовчан В.В.

У філії «Каскад Київських ГЕС і ГАЕС» відбулося протиаварійне об’єктове тренування з цивільної оборони на тему «Відпрацювання дій керівного складу Філії, оперативного персоналу, добровільної пожежної дружини, формувань цивільного захисту, аварійно-відновлювальної ланки та призваних спецпідрозділів ДСНС у випадку загрози, або виникнення аварійної ситуації по затопленню машинного залу електростанції, та організація ліквідації наслідків аварії».

Основна мета тренування: Перевірити практичні навички керівного та оперативного персоналу своєчасно приймати необхідні рішення та організовувати працівників, які визначені для аварійного реагування у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. (з умовно реальними діями).

В тренуваннях брали участь сили цивільного захисту Київської ГЕС, а також 10 Державний пожежно – рятувальний загон ГУ ДСНС.

Прес-служба Укргідроенерго 

 

Фотогалерея

Поділитися: