Все буде Україна!

Дністровська ГАЕС проінформувала про готовність до безаварійного пропуску весняної повені

Дністровська ГАЕС проінформувала про готовність до безаварійного пропуску весняної повені

31-03-2018
30 березня на Дністровській ГАЕС відбулась нарада щодо безаварійного пропуску весняної повені 2018 року під головуванням директора філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС» Василя Суботи. У заході також взяли участь представники Сокирянської РДА, сільські голови прилеглих сіл та міський голова Новодністровська.

«Метою нашої зустрічі є інформування громадян, що проживають у населених пунктах, розташованих уздовж берега річки Дністер, про стан готовності та проведені заходи в умовах цьогорічного весняного водопілля», - наголосив директор філії.

Коротку інформацію про прогноз припливу води до Дністровського водосховища у березні-квітні цього року надала начальник Чернівецького обласного центру з гідрометеорології Тетяна Негадайлова.

Із детальним аналізом стану готовності Дністровської ГАЕС до пропуску повені виступив головний інженер Дністровської ГАЕС Анатолій Жук.

Також на нараді про будівельну готовність об’єктів ГАЕС в умовах весняного водопілля доповів директор філії Консорціум «НВО «Укргідроенергобуд» Олег Філіпович.

За результатами проведеної наради можна констатувати факт, що гідроспоруди Дністровської ГАЕС, а також Дністровської ГЕС та Нижньодністровської ГЕС повністю готові до пропуску весняної повені 2018 р.

Поділитися: