Все буде Україна!

Дністровська ГЕС отримала Сертифікат на систему оповіщення у разі виникнення надзвичайних ситуацій

Дністровська ГЕС отримала Сертифікат на систему оповіщення у разі виникнення надзвичайних ситуацій

29-10-2018
Для забезпечення безаварійної експлуатації ГЕС та ГАЕС, запобігання виникненню аварій, відмов, попередження та недопущення надзвичайних ситуацій техногенного, природного та терористичного характеру, збереження життя та здоров’я персоналу, фахівцями Укргідроенерго постійно вживаються заходи, які передбачені чинним законодавством України.

Одним із напрямків цієї важливої роботи працівників департаменту фізичного захисту, режиму та безпеки є впровадження у філіях Товариства систем раннього виявлення загрози виникнення надзвичайних ситуацій та оповіщення у разі їх виникнення. У 2018 році в філії «Дністровська ГЕС» встановлено та здано у промислову експлуатацію автоматизовану систему раннього виявлення надзвичайних ситуацій  на Дністровській ГЕС та оповіщення у разі їх виникнення.

25 жовтня філія «Дністровська ГЕС» отримала Сертифікат Державної архітектурно-будівельної інспекції України. Цим засвідчується відповідність закінченого будівництва об’єкта і готовність системи до експлуатації за призначенням.

Заходи по впровадженю зазначених систем здійснюються на інших об’єктах Товариства, зокрема: Київській ГАЕС, Кременчуцькій ГЕС, Середньодніпровській ГЕС, Каховській ГЕС.

 

Прес-служба ПрАТ «Укргідроенерго»

Поділитися: