Все буде Україна!

До Укргідроенерго з робочим візитом завітали представники китайської компанії POWERCHINA

До Укргідроенерго з робочим візитом завітали представники китайської компанії POWERCHINA

22-08-2018
20 серпня апарат управління ПрАТ «Укргідроенерго» відвідали представники китайської компанії POWERCHINA International Group Limited.

Метою візиту стало обговорення напрямків співпраці та можливої участі китайської сторони в реалізації перспективних проектів Товариства.

Під час зустрічі заступник генерального директора зі стратегії та інвестицій ПрАТ «Укргідроенерго» Володимир Руденко ознайомив китайських колег з діяльністю компанії, перспективами розвитку та інвестиційними проектами у сфері гідроенергетики.

«Ми готові надати вам необхідну інформацію стосовно наших проектів та продовжити у подальшому обмін досвідом і взаємний пошук можливих напрямків співробітництва між нашими компаніями», - зазначив Володимир Руденко.

зображення

У свою чергу, заступник головного інженера гідроенергетичного підрозділу китайської компанії Huang Ziping виразив глибоку зацікавленість китайської сторони щодо можливих перспектив співробітництва з Укргідроенерго.

Передбачається, що представники POWERCHINA у ході візиту до України відвідають також майданчики окремих ГЕС та ГАЕС.

POWERCHINA є світовим корпоративним лідером в проектуванні та будівництві гідроелектростанцій, компанія брала участь у спорудженні найбільшої у світі китайської ГЕС «Три ущелини Янцзи» загальною потужністю 22400 МВт та багатьох інших великих ГЕС і ГАЕС у Китаї і інших країнах світу. Гідротехнічні об´єкти, які реалізує китайська компанія, повністю відповідають сучасним технічним та екологічним вимогам світового рівня.

На сьогоднішній день більшість країн світу проявляють високу зацікавленість до  розвитку гідроенергетики, що зумовлено стрімким розвитком відновлюваних джерел енергії та зростанням потреби у маневрових і резервних потужностях для регулювання навантажень в енергосистемах. Саме ГЕС та ГАЕС наразі вважаються найбільш перспективним та ефективним джерелом маневрових потужностей та акумулювання електроенергії.

Довідка: POWERCHINA – це транснаціональна корпоративна група зі штаб-квартирою у Пекіні, яка надає комплексні послуги у сфері планування, досліджень, проектування, будівництва, експлуатації та технічного обслуговування в енергетичному та інфраструктурному секторах. На кінець 2016 року загальний розмір активів POWERCHINA склав 77 млрд. доларів США. Компанія реалізувала контракти і проекти в 116 країнах світу. В 2016 році  POWERCHINA зайняла 200-е місце у рейтингу Fortune Global.

 

Прес-служба ПрАТ «Укргідроенерго»

 

Поділитися: