Все буде Україна!

Енергетики взяли участь в обговоренні питання співпраці служби зайнятості з органами влади та громадами

Енергетики взяли участь в обговоренні питання співпраці служби зайнятості з органами влади та громадами

27-09-2018
27 вересня у Новодністровському міському центрі зайнятості відбулася зустріч за круглим столом «Ефективні та дієві механізми співпраці служби зайнятості з органами влади та громадами».

У роботі круглого столу взяли участь і представники ПрАТ «Укргідроенерго»: директор філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС» Василь Субота, заступники директора Василь Дейнеко і Олександр Забудько, фахівець зі зв’язків з громадськістю Інна Гончар.

Серед основних питань обговорення були форми співпраці служби зайнятості з органами влади та громадами та стан ринку праці м. Новодністровськ. Під час круглого столу було розглянуто проблеми ринку праці та шляхи їх вирішення, інформування населення в оформленні субсидій, проблеми малого бізнесу, зовнішню трудову міграцію.

Варто зазначити, що в компанії триває активне впровадження Стратегії корпоративної соціальної відповідальності, серед ключових цілей якої є сприяння збільшенню внеску Товариства в сталий розвиток суспільства в соціальній, економічній та екологічній сферах.

Прес-служба ПрАТ «Укргідроенерго»

Поділитися: