Все буде Україна!

Фахівці Укргідроенерго ознайомилися з інноваційними рішеннями для безпеки на гідроспорудах

Фахівці Укргідроенерго ознайомилися з інноваційними рішеннями для безпеки на гідроспорудах

19-10-2018
19 жовтня фахівці департаменту фізичного захисту, режиму та безпеки  ПрАТ «Укргідроенерго» зустрілися з представниками компанії «FLY TECHNOLOGY», яка є офіційним імпортером квадрокоптерів та  мультикоптерів DJI в Україні.

Під час зустрічі представники компанії презентували гідроенергетикам можливості квадрокоптера Matrice 200 для моніторингу технічного стану об’єктів інфраструктури та їх охорони. 

Так, коптер китайського виробника має підвищені зносостійкі характеристики, функціональне програмне забезпечення та розширений спектр функцій. Апарат може розвивати швидкість до 70 км/год та має сенсори, які допоможуть коптеру уникнути аварій. Пристрій оснащений камерою з 30-ти кратним оптичним зумом, за допомогою якої можна слідкувати за безпекою на гідроспорудах з висоти пташиного польоту та фіксувати порушення.

«Ми працюємо на ринку вже п’ять років.  За цей час  зіткнулися з однією важливою проблемою: раніше ми продавали коптер і через короткий проміжок часу нам повертали його розбитим. Ми зрозуміли, що для нас дешевше навчити персонал користуватися технікою, тому ми проводимо навчання фахівців, які купують у нас прилади», - зауважили представники «FLY TECHNOLOGY».

Під час зустрічі гідроенергетики мали можливість поставити питання щодо технічних характеристик та експлуатаційних умов для продукції компанії. По завершенню презентації було проведено демонстрацію можливостей коптера на базі Київської ГЕС.

Варто зазначити, що у компанії регулярно проходять презентації новітнього та інноваційного обладнання для покращення роботи гідроенергетичних об’єктів в цілому.

Прес-служба ПрАТ "Укргідроенерго"

 

Поділитися: