Все буде Україна!

Фахівці Укргідроенерго підвищують кваліфікацію з підготовки фінансової звітності

Фахівці Укргідроенерго підвищують кваліфікацію з підготовки фінансової звітності

13-12-2017
Про підготовку фінансової звітності відповідно до міжнародних стандартів та нові норми йшлося під час семінару для бухгалтерів, котрий днями відбувся в Івано-Франківській області.

Участь у семінарі взяли головні бухгалтери філій ПрАТ «Укргідроенерго», головний бухгалтер і заступники головного бухгалтера апарату управління компанії, профільні фахівці департаменту бухгалтерського обліку і звітності, заступник директора департаменту економіки, директор департаменту внутрішнього контролю та начальник відділу департаменту фінансів.

Зображення

Семінар проводила голова Аудиторської палати України, голова Комісії з сертифікації та освіти аудиторів, доктор економічних наук, доцент, сертифікований аудитор України, сертифікований внутрішній аудитор Гільдії професійних внутрішніх аудиторів України Тетяна Каменська.

Зображення

Семінар пройшов у теплій невимушеній атмосфері. Учасники отримали практичні поради стосовно якісної підготовки до річної фінансової звітності. Лектор високого класу надала корисну інформацію, яка поглибила знання фахівців щодо міжнародних стандартів. Крім того, під час роботи у секціях головні бухгалтери філій мали змогу отримати відповіді на питання обліку господарської діяльності від профільних фахівців Апарату управління.

Зображення

 

Поділитися: