Все буде Україна!

Фахівці Укргідроенерго вчилися вибудовувати комунікації з громадами та органами влади

Фахівці Укргідроенерго вчилися вибудовувати комунікації з громадами та органами влади

29-10-2018
Фахівці Департаменту організаційної діяльності та комунікацій, а також представники філій ПрАТ «Укргідроенерго» взяли участь у триденному тренінгу «Комунікативні зв’язки: робота з інформацією та ЗМІ, місцевими громадами й органами влади».

Під час тренінгу співробітники компанії вчилися працювати з інформацією та вибудовувати комунікації з громадами й органами місцевого самоврядування.

У ході навчання учасники опанували новітні методи та прийоми підготовки інформації про основну діяльність компанії, дізналися про інноваційні підходи в підготовці та розміщенні інформації, навчилися формувати меседжі цільовим аудиторіям.

Окрім того, в рамках заходу обговорено просування політики корпоративної соціальної відповідальності як усередині компанії, так і в інформаційному просторі, а також аспекти роботи зі ЗМІ на національному та регіональному рівнях.

В рамках тренінгу відбувся обмін досвідом між співробітниками апарату управління ПрАТ «Укргідроенерго» та представниками філій щодо роботи з громадами та органами влади на місцях.

Варто зазначити, що компанія приділяє значну увагу професійному та особистісному розвитку  своїх працівників, постійно підвищуючи рівень їхньої  компетентності шляхом проведення тренінгів, семінарів та майстер-класів.

Прес-служба ПрАТ «Укргідроенерго»

Поділитися: