Все буде Україна!

Фахівці Укргідроенерго відвідали триденний семінар з планування та бюджетування на підприємстві

Фахівці Укргідроенерго відвідали триденний семінар з планування та бюджетування на підприємстві

06-08-2018
З 30 липня до 1 серпня для фінансистів, бухгалтерів та економістів апарату управління та філій ПрАТ «Укргідроенерго» відбувся корпоративний семінар.

Протягом 3-х днів працівники компанії  вивчали нові тенденції у бухгалтерському обліку, плануванні та бюджетуванні на підприємстві, управління ризиками та нововведення у податковому законодавстві.

Семінар проводили досвідчені спеціалісти галузі фінансів, зокрема: президент Грант Торнтон Україна О. Чалий, голова Аудиторської палати України Т. Каменська, експерт з фінансового моделювання  та бюджетування Ю. Пінчук, редактор газети «Бухгалтерія» І. Губіна, тренер-консультант К. Ковалевська та керуючий партнер Грант Торнтон Україна І. Новак.

 

Найбільшого зацікавлення серед учасників семінару набули лекції «Трансформаційне лідерство»  та «Нова енергетична дипломатія ХХІ століття: виклики та можливості». Зокрема навколо теми нової енергетичної дипломатії точилося чимало дискусій, учасники ставили велику кількість питань доповідачу. Працівників Укргідроенерго особливо зацікавили питання  ключових геополітичних ризиків для держави, сфери енергетики та власне для Товариства. Активного обговорення набула тема моделі управління суспільством в цілому та компанією зокрема:

«Якщо говорити про те, якою має бути модель управління суспільством, то на мою думку має бути максимальна свобода. Мудрість, толерантність і якомога більше інструментів прямої демократії. Щодо управління вашою компанією, то я вірю в її успіх. У вас світле і прогнозоване майбутнє, адже ви виробляєте екологічно чисту енергію», - підкреслив О. Чалий.

Програма семінару отримала низку схвальних відгуків від учасників.

Прес-служба ПрАТ "Укргідроенерго"

Поділитися: