Все буде Україна!

Фахівці Укргідроенерго взяли участь у засіданні Громадської ради при Держводагентстві України

Фахівці Укргідроенерго взяли участь у засіданні Громадської ради при Держводагентстві України

19-01-2018
У переддень великого свята Хрещення Господнього, 18 січня, відбулося засідання Громадської ради при Державному агентстві водних ресурсів України.

Першими двома питаннями порядку денного були доповіді відомого громадського активіста з охорони довкілля Віктора Мельничука: «Громадські компанії по темі «Програми розвитку гідроенергетики України до 2026 року» та «Про проект побудови Каховської ГЕС-2».

Про проект

Під час обговорення до слова було запрошено провідного фахівця з питань екології ПрАТ «Укргідроенерго», кандидата географічних наук Оксану Гуляєву, котра окреслила позицію гідрогенеруючої компанії щодо цих питань.

Продуктивна дискусія, що виникла, вийшла за межі переліку перемовин та зауважень до проектів. В конструктивному обговоренні взяли участь: професор, доктор географічних наук Віктор Вишневський; перший заступник голови Державного агентства водних ресурсів України Михайло Хорєв; представник Глобального водного партнерства та інші члени громадської ради.

Засідання Громадської ради

«Такого роду заходи є надзвичайно важливі для провадження екологічної політики не тільки на рівні компанії Укргідроенерго, але й на державному рівні, адже вони сприяють створенню інформаційної платформи для обміну думками серед фахівців сфери та громадських організацій. Плідна співпраця у такому форматі є ефективною та дасть позитивні результати для покращення екологічного стану та якості річок», - зазначає Оксана Гуляєва.

Поділитися: