Все буде Україна!

Фахівці з Молдови ознайомилися з роботою гідроелектростанцій Дністровського каскаду

Фахівці з Молдови ознайомилися з роботою гідроелектростанцій Дністровського каскаду

10-12-2018
На Дністровській ГАЕС побувала делегація фахівців у галузі сільського господарства, енергетики, менеджменту та охорони довкілля з республіки Молдова на чолі з Міністром сільського господарства Ніколае Чубук. Участь у екскурсії взяв також начальник Дністровського басейнового управління водних ресурсів Роман Михайлюк.

Гостей зустрів директор філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС» Василь Субота, який провів змістовну ознайомчу екскурсію підприємством. Зокрема, гості побували на головному щиті управління, у машинній залі, оглянули шахту гідроагрегату № 4, де ведуться активні будівельні роботи. Під час екскурсії Василь Субота розповів членам делегації про історію Дністровської ГАЕС та принцип  роботи найбільшої у Європі гідроакумулюючої станції.

Окрім того, молдовська делегація побувала на Дністровській ГЕС-1, де гостей зустрів її директор В’ячеслав Клим, а начальник оперативної служби Анатолій Михайлик ознайомив екскурсантів з особливостями роботи першої гідроелектростанції Дністровського каскаду.

У ході візиту учасники делегації мали змогу оглянути проведені Дністровською ГАЕС роботи з укріплення берегів та оцінити їхню важливість для молдавської території.

Завершальний етап відвідин -  екскурсія третьою у Дністровському каскаді гідроелектростанцією - ПрАТ «Нижньодністровська ГЕС», де гостей зустрів її директор Анатолій Мельник.

Від імені молдавської делегації Міністр сільського господарства республіки Ніколае Чубук подякував новодністровським гідроенергетикам за змістовну екскурсію.

Прес-служба ПрАТ "Укргідроенерго"

Фотогалерея

Поділитися: