Все буде Україна!

Генеральний директор Укргідроенерго з робочим візитом відвідав Канаду та США

Генеральний директор Укргідроенерго з робочим візитом відвідав Канаду та США

Офіційно
30-10-2018
У період з 20 по 23 жовтня генеральний директор ПрАТ «Укргідроенерго» Ігор Сирота у складі урядової делегації здійснив візит до Канади.

Під час відвідин Торонто українська делегація, яку очолював Перший віце-прем’єр-міністр України- Міністр економічного розвитку та торгівлі Степан Кубів, відвідала лекції у місцевому університеті, а також взяла участь у заходах з вшанування жертв Голодомору. Зокрема, у найбільшому канадському місті, на території Виставкової площі, було відкрито скульптурну композицію жертвам трагедії 1932-1933 рр. На заході також були присутні міністр закордонних справ Канади Христя Фріланд, мер Торонто Джон Торі та представники української діаспори в Канаді.

В рамках візиту Ігор Сирота також взяв участь у першому канадсько-українському інвестиційному форумі CUTIS Investment Roadshow, який був присвячений святкуванню річниці дії Угоди про зону вільної торгівлі між Канадою та Україною. Під час заходу відбулася презентація українських інвестпроектів для канадських інвесторів у сфері енергетики, інфраструктури, сільського господарства та багатьох інших галузей. У форумі взяли участь представники бізнесу та державного сектору з обох країн, які висловили зацікавлення у поглибленні партнерства.

Під час візиту до Сполучених Штатів, який тривав з 24 по 26 жовтня, генеральний директор Укргідроенерго Ігор Сирота взяв участь восьмому засіданні Україно-Американської Ради з торгівлі та інвестицій у Вашингтоні.  На зустрічі сторони обговорили питання двосторонніх торговельно-економічних взаємин, намітили напрями активізації торгівлі між державами та погодили подальші кроки зі спрощення взаємного доступу до ринків.

Окрім того, Ігор Сирота мав низку зустрічей з представниками «Bank of America» та очільниками інвестиційних фондів у Нью-Йорку, на яких обговорено питання можливої співпраці.

Прес-служба ПрАТ «Укргідроенерго»

Фото з офіційної сторінки Першого віце-прем'єр-міністра України

- міністра економічного розвитку та торгівлі у Кабінеті Міністрів України Степана Кубіва  

Поділитися: