Все буде Україна!

Ігор Сирота ввійшов до когорти найкращих ТОП-менеджерів України

Ігор Сирота ввійшов до когорти найкращих ТОП-менеджерів України

09-08-2018
Генеральний директор ПрАТ «Укргідроенерго» Ігор Сирота посів 31-у сходинку у рейтингу «ТОП-100 кращих менеджерів України»

Рейтинг, підготовлений порталом Delo.UA та опублікований в журналі «ТОП-100. Рейтинги крупнейших», вважається об’єктивним, неупередженим і користується довірою ділових кіл. Фінальні місця учасників рейтингу були розподілені в залежності від фінансових показників компаній за результатами 2017 року, а також за критеріями ефективності кращих топ-менеджерів з боку провідних HR-експертів та читачів Delo.UA.

Чергове визнання Ігоря Григоровича Сироти одним із лідерів серед українських  управлінців не стало несподіванкою для трудового колективу «Укргідроенерго». Компанія стабільно демонструє позитивну динаміку фінансово-економічних показників протягом останніх років та входить в число основних платників податків України. За результатами минулого року чистий прибуток товариства склав 1 465,5 млн. гривень при обсягу товарної продукції на суму 5 716,4 млн. грн. При цьому компанія увійшла в рейтинг ТОП-100 найбільших платників податків у державі і продовжує, зокрема, залишатися в числі підприємств-лідерів за показниками наповнення місцевих бюджетів в регіонах присутності.

Вже більше 10 років «Укргідроенерго» неодноразово стає переможцем і лауреатом різноманітних конкурсів та рейтингів як в Україні, так і за кордоном, і в котрий раз визнання керівника компанії найвпливовішим рейтингом топ-управлінців є позитивною та знаковою новиною на фоні тих важливих завдань, які стоять перед гідроенергетиками. Є впевненість, що гідрогенеруюча компанія продовжує розвиватися у вірному напрямку. Серед її найвідповідальніших напрямків діяльності – успішна адаптація до роботи в умовах конкурентного ринку, будівництво нових потужностей за сучасними екологічними технологіями, продовження програми реконструкції діючих ГЕС та реалізація соціальних програм в районах присутності.

Відповідно до Енергетичної стратегії України на період до 2035 року та Програми розвитку гідроенергетики на період до 2026 року, «Укргідроенерго», зокрема, має побудувати до 2025 року Канівську ГАЕС, Каховську ГЕС-2 та другу чергу Дністровської ГАЕС. Обсяг виробництва електроенергії компанією має зрости до 2025 року до 12 млрд. кВт-год. З метою досягнення стратегічних цілей до 2026 року частка ПрАТ «Укргідроенерго» має сягнути 15,5% в загальному балансі потужності ОЕС України.

Прес-служба ПрАТ "Укргідроенерго"

Поділитися: