Все буде Україна!

Інженери Укргідроенерго ознайомилися з інноваційними розробками американської компанії

Інженери Укргідроенерго ознайомилися з інноваційними розробками американської компанії

15-11-2018
Представники американської компанії Qualitrol презентували співробітникам ПрАТ «Укргідроенерго» сучасні рішення для захисту, моніторингу та діагностики силового обладнання.

Як відомо, силові трансформатори є одними з найбільш значущих елементів енергосистеми, від яких залежить надійність подачі електроенергії. Через високі електромагнітні, теплові та механічні навантаження можуть виникати несправності  у роботі трансформаторного обладнання, що, в свою чергу, може призвести до аварійних відключень. Моніторинг трансформаторів, який забезпечує постійний контроль основних параметрів у процесі експлуатації, у світовій практиці вважається одним з найбільш ефективних напрямків підвищення надійності їх роботи та завчасного попередження потенційних аварій.

Відтак, 15 листопада фахівцям апарату управління ПрАТ «Укргідроенерго» було презентовано пакет рішень для захисту силового обладнання. Зокрема, регіональний менеджер компанії Qualitrol розповів гідроенергетикам про технологію прямого виміру температури обмотки трансформатора, технологію осушення повітря, технологію автоматичного газоаналізу,  контроль вводів та систему комплексного моніторингу.

Довідка: Компанія Qualitrol заснована у 1945 році та є лідером з виробництва систем моніторингу для силового обладнання.  Головний офіс компанії базується у Нью-Йорку. Виробничі потужності зосереджені у США, Канаді та Великобританії.

 

Прес-служба ПрАТ "Укргідроенерго"

Фотогалерея

Поділитися: