Все буде Україна!

Каховська ГЕС до пропуску весняної повені готова

Каховська ГЕС до пропуску весняної повені готова

30-03-2018
«Ми здійснили перевірку готовності станції до проходження весняного паводку, розробили превентивні заходи!» - інформує керівництво філії «Каховська ГЕС» ПрАТ «Укргідроенерго».

29 березня на Каховській ГЕС проведено спільну нараду за участю представників місцевої влади, керівництва ДСНС і рятувальної служби та ЗМІ з метою інформування населення про готовність філії  до пропуску весняної повені у 2018 році.

«Станційна комісія виконала перевірку виконання заходів щодо готовності гідротехнічних споруд та обладнання Каховської ГЕС до проходження весняної повені та зробила  висновки, що всі заходи, передбачені планом підготовчих робіт до пропуску весняної повені 2018 року   виконані в повному обсязі»,  - проінформували на стації.

Спільно з рятувальною службою ДСНС на Каховській ГЕС було проведено спеціальне об’єктове тренування. Основна мета: перевірити готовність позаштатних аварійних формувань та оперативної служби філії до дій в умовах виведення з ладу обладнання.

На сьогоднішній день Каховська ГЕС працює з максимально можливою пропускною спроможністю турбін у базовому режимі.

Станом на 29.03.2018 середній рівень верхнього б’єфу становить 15,71м, а нижнього  0.62м, що відповідає нормальному режиму роботи в період весняного водопілля.

Поділитися: