Все буде Україна!

Колектив департаменту бухгалтерського обліку взяв участь в арт-тімбілдінгу

Колектив департаменту бухгалтерського обліку взяв участь в арт-тімбілдінгу

17-07-2018
З нагоди професійного свята, Дня бухгалтера, колектив департаменту бухгалтерського обліку та звітності апарату управління ПрАТ «Укргідроенерго» взяв участь в арт-тімбілдінгу.

Арт-тімбіліднг – це різновид формування згуртованого колективу, основна ідея якого полягає у командному створенні однієї картини. Команди отримують кілька фрагментів, які за результатом спільної креативної роботи мають поєднатися в одне суцільне полотно. Основною метою такого тімбілдінгу є налагодження взаємодії та комунікації між учасниками.

Задля забезпечення формування ефективного та фахового трудового колективу, підвищення ефективності виробничо-господарської діяльності Товариства, компанія Укргідроенерго всебічно сприяє впровадженню концепції сучасної стратегії корпоративної соціальної відповідальності, відповідно до якої для працівників апарату управління та філій Товариства проводяться різного роду заходи.

Відтак колектив департаменту бухгалтерського обліку та звітності взяв участь в арт-тімбілдінгу.

За допомогою акрилових фарб і пензлів учасники створили 9 витворів мистецтва, які разом утворили чудову картину.

Під час арт-тімбілдінгу працівники проявили творчі здібності, підвищили свої навички комунікації, налагодили взаємодію один з одним, та за результатом фіналізували загальний результат.

Прес-служба ПрАТ "Укргідроенерго"

Поділитися: