Все буде Україна!

Міцне плече підтримки

Міцне плече підтримки

03-06-2022
100 днів Україна потерпає від війни. Тисячі людей залишили рідні домівки, переїхали до більш спокійних міст і намагаються адаптуватися до нового життя. У цьому їм допомагають волонтери і, просто, небайдужі люди. Об'єднуються задля допомоги і підтримки один одного.

Працівники Укргідроенерго продовжують підтримувати тих, кому потрібна допомога. У вишгородському центрі гуманітарної допомоги переміщеним особам наші колеги вкотре долучились до видачі продуктових наборів переселенцям. 

"Ми втікали з окупованої території і було дуже страшно. Приїхали і видихнули з полегшенням, розуміючи, що життя потрібно починати з чистого аркуша. Приємно здивувались, що від моєї родини і мене не відвернулись, а навпаки, допомагають, підтримують, знаходять для нас все необхідне. І зараз запросили для отримання пакунка, такі люди хороші тут", - розповідає переселенка Ольга. 

Співробітники компанії допомагають переселенцям з перших днів війни. Коли не працювала жодна крамниця в місті,  наші колеги самостійно приносили одяг, постіль, посуд, взуття, господарчі товари і надавали їх вигнанцям війни.
"Ми не могли інакше. І самим страшно було, але є люди, які без допомоги просто не зможуть. Ми збирали гроші самотужки, хто скільки може, закупляли необхідне. Продовжуємо це робити. Маємо зараз, як ніколи, триматися разом. Підтримка потрібна і важлива", - каже співробітниця апарату управління Укргідроенерго Світлана.

Наші колеги  поєднують основну роботу з допомогою переселенцям. І робитимуть це стільки, скільки буде потрібно. Людей стає більше, тому необхідно знаходити більше можливостей для підтримки.

Пресслужба Укргідроенерго

Поділитися: