Все буде Україна!

Міжнародний фінансовий аудит надав звіт щодо фінансової звітності Укргідроенерго

Міжнародний фінансовий аудит надав звіт щодо фінансової звітності Укргідроенерго

24-04-2018
Міжнародна аудиторська компанія ВDO надала Звіт незалежного аудитора відносно фінансової звітності ПрАТ «Укргідроенерго» станом на 31 грудня 2017 року, який складений відповідно до вимог Міжнародного стандарту аудиту (МСА) 700 (переглянутий) та є немодифікованою думкою.

Немодифікована думка відповідає типу аудиторської думки в редакції МСА 2014 року як безумовно-позитивний висновок.

Відповідно до оприлюдненої фінансової звітності, ПрАТ «Укргідроенерго» завершило 2017 рік із чистим прибутком 1,466 млрд грн.

За підсумками роботи у 2017 році Товариство сплатило до бюджету зобов”язань на суму 1,966 млрд грн.

ПрАТ «Укргідроенерго» надає фінансову звітність за міжнародними стандартами фінансової звітності (IFRS). Незалежний міжнародний аудит підтверджує достовірність та повноту фінансової звітності підприємства. Перевірці підлягають звіти про фінансовий стан підприємства, сукупний дохід, рух грошових коштів та власний капітал. Особливу увагу приділено достовірності та повноті розкриття інформації у звітності.

Довідка:

ПрАТ «Укргідроенерго» - найбільша гідрогенеруюча компанія України.

Товариство забезпечує покриття пікових навантажень, регулювання частоти та потужності, мобільний аварійний резерв в об”єднаній енергосистемі України.

ВDO - міжнародна мережа аудиторсько-консалтингових компаній, що налічує понад 67 000 співробітників, які працюють у понад 1 400 офісах у світі.

ВDO в Україні надає широкий спектр послуг з аудиту, корпоративних фінансів, ризики-менеджменту, реструктуризація бізнесу, бізнес та ІТ-консалтингу, податкової та юридичної практики, бухгалтерського аутсорсингу, оцінюючої практики, стійкого розвитку тощо. Компанія відповідає критеріям постанови №390 від 4 червня 2015 року, за якими залучаються аудиторські фірми до проведення аудиту фінансової звітності або консолідованої фінансової звітності деяких суб”єктів  господарської діяльності державного спектру економіки (перша група).

Поділитися: