Все буде Україна!

На ДніпроГЕС обговорили перспективи розвитку станцій

На ДніпроГЕС обговорили перспективи розвитку станцій

28-08-2018
Розпочався робочий візит генерального директора Укргідроенерго по гідроелектростанціях на Дніпрі.

В рамках візиту керівництва ПрАТ «Укргідроенерго» на філію «Дніпровська ГЕС» відбувся огляд виробничих приміщень та робоча нарада, на якій було розглянуто актуальні питання філії та плани на 2019 рік.

Дніпровська ГЕСвізит дніпровські станції

Зокрема, обговорено хід виконання інвестиційної програми філії на поточний рік та заплановані обсяги фінансування на наступний, обсяги та графіки обстеження гідротехнічних споруд, формування річного плану закупівель, завершення реформування структури філії «Дніпровська ГЕС».

Серед іншого йшлося про виконання колективного договору та оплату праці фахівців ДніпроГЕСу, реалізацію програми медичного страхування та програму впорядкування території історичної станції.

Дніпровська ГЕС

Особливий акцент – на реконструкції автодорожнього переїзду через Дніпро, балансоутримувачем якого є Дніпровська ГЕС. Міст, збудований в 1932 році, потребує ремонту. Щорічно через активний   трафік важковагового транспорту з   великим навантаженням на вісь, його стан дедалі погіршується.

«До кінця року ми маємо розробити дорожню карту, визначитися з підрядником та вибудувати чіткий графік реконструкції переїзду», - зауважив під час наради генеральний директор ПрАТ «Укргідроенерго» Ігор Сирота.

Поділитися: