Все буде Україна!

На ДніпроГЕС продовжується заміна деформаційних швів на автодорозі

На ДніпроГЕС продовжується заміна деформаційних швів на автодорозі

Оголошення
18-10-2018
З 28 вересня на автодорожньому переїзді через споруди Дніпровської гідроелектростанції розпочато роботи по заміні деформаційних швів.

З метою можливості збереження максимальної пропускної здатності автомобільного руху, роботи по заміні деформаційних швів виконуються по новим (іншим від прийнятих за проектом №31075) організаційно-технологічним схемам.

Роботи проводяться цілодобово в умовах безперервного руху транспорту з частковим обмеженням руху на ділянці ремонтних робіт згідно з відкоригованим календарним графіком.

При виконанні робіт використовується бетон з додаванням спеціальних добавок, які прискорюють набір міцності.

ПрАТ «Укргідроенерго» наголошує на неможливості зупинити розпочаті роботи: на першій та другій смузі змонтовані та забетоновані деформаційні шви ДШ3 та ДШ4. На них встановлені перехідні містки-апарелі, на період набування бетоном проектної міцності. Зупинка робіт призведе до порушення технологічного процесу.

Наразі виконується  ІІІ етап робіт, відповідно до організаційно-технологічної схеми: тимчасове перекриття руху та монтаж конструкцій нового деформаційного шва по четвертій смузі.

Відтак, просимо водіїв з розумінням поставитися до тимчасових незручностей та, за можливості, врахувати дану інформацію під час планування маршрутів.

Прес-служба ПрАТ «Укргідроенерго»

Поділитися: