Все буде Україна!

На Дністровській ГЕС відпрацювали дії персоналу у разі виникнення надзвичайної ситуації на гідроспорудах

На Дністровській ГЕС відпрацювали дії персоналу у разі виникнення надзвичайної ситуації на гідроспорудах

25-07-2018
24 липня у філії «Дністровська ГЕС» ПрАТ «Укргідроенерго» відбулись тренування з відпрацювання порядку дій у разі виникнення надзвичайної ситуації на гідроспорудах.

Тренування проходили відповідно до розпорядження Чернівецької обласної державної адміністрації «Про організацію  та проведення тренувань з питань цивільного захисту»

Темою навчань стало відпрацювання порядку дій у разі погіршення метеорологічної ситуації та загрози прориву греблі Дністровської ГЕС.

У тренуваннях взяли участь представники апарату ДСНС України, Чернівецької обласної державної адміністрації, Управління ДСНС України у Чернівецькій області, навчально-методичних центрів цивільного захисту та безпеки життєдіяльності та  філії «Дністровська ГЕС».

«Метою проведення таких заходів є визначення єдиних підходів щодо організації і методики проведення тренувань з питань цивільного захисту, відпрацювання питань взаємодії з керівниками територіальної ланки єдиної державної системи захисту міста Новодністровськ та Чернівецької області, а також  визначення рівня готовності та дієздатності керівного складу та відповідальних осіб з питань евакуації та персоналу філії при виникненні надзвичайної ситуації», – зазначає директор філії «Дністровська ГЕС» В’ячеслав Клим.

За підсумками тренувань було також проведено аналіз та оцінку дій учасників тренування, підготовлено висновки про стан готовності  об’єкту до вирішення завдань цивільного захисту. Також обговорено та затверджено пропозиції з уточнення та внесення змін до Інструкції щодо дій персоналу філії у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій.

Варто зазначити, що ПрАТ «Укргідроенерго» систематично здійснює заходи щодо цивільного захисту з метою реалізації державної політики, спрямованої на гарантування безпеки та захисту населення і територій.

Прес-служба ПрАТ "Укргідроенерго"

Поділитися: