Все буде Україна!

Оголошення про початок відкритого обговорення з громадськістю перегляду тарифів на відпуск електричної енергії ГЕС та ГАЕС та інвестиційної програми ПрАТ «Укргідроенерго» на 2018 рік

Оголошення про початок відкритого обговорення з громадськістю перегляду тарифів на відпуск електричної енергії ГЕС та ГАЕС та інвестиційної програми ПрАТ «Укргідроенерго» на 2018 рік

Оголошення
06-04-2018
Приватне акціонерне товариство «Укргідроенерго» (надалі ПрАТ «Укргідроенерго») оголошує про початок проведення відкритого обговорення з громадськістю перегляду тарифів на відпуск електричної енергії ГЕС і ГАЕС та Інвестиційної програми ПрАТ «Укргідроенерго» на 2018 рік.

Відкрите обговорення проводиться з метою отримання зауважень і пропозицій від органів виконавчої влади та інших зацікавлених осіб відповідно до Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень НКРЕКП.

Проекти документів та обґрунтування до обговорення розміщено на сайті ПрАТ «Укргідроенерго:

Інвестиційна програма ПрАТ "Укргідроенерго" на 2018 рік

Обгрунтування щодо коригування Інвестиційної програми ПрАТ «Укргідроенерго» на 2018 рік

Обгрунтування щодо необхідності внесення змін до тарифу на відпуск електричної енергії ПрАТ «Укргідроенерго» на 2018 рік

Відкрите обговорення питання щодо необхідності внесення змін до тарифів та Інвестиційної програми відбудеться об 11:00 24 квітня 2018 року за адресою: ПрАТ «Укргідроенерго», м. Вишгород, актовий зал Київської ГЕС.

Пропозиції та зауваження до проектів рішень приймаються до 12:00 21 квітня 2018 року на електронну адресу [email protected] (контактна особа: Запорожець Юлія Анатоліївна, тел.: (04596) 58527.

Реєстрація представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, а також інших зацікавлених осіб із зазначенням прізвища, ім’я, по-батькові учасника та назви організації, яку він представляє, проводиться до 23 квітня 2018 року до 12:00 за тел.: (04596) 58527 або за електронною адресою [email protected].

Для участі у відкритому обговоренні необхідна наявність документа, що посвідчує особу.

 

Поділитися: