Все буде Україна!

Пляжний волейбол: укргідроенергівці тріумфували на змаганнях

Пляжний волейбол: укргідроенергівці тріумфували на змаганнях

14-08-2017
Співробітники ПрАТ «Укргідроенерго» вибороли срібло і бронзу на змаганнях з пляжного волейболу.

Цими вихідними в Києві та Вишгороді відбулися змагання з пляжного волейболу.

12 серпня  команда «Укргідроенерго» боролася за медалі на змаганнях з пляжного волейболу серед чоловіків і жінок Вишгородського району, організатором якого виступив «Smilepark». Захищали честь компанії  начальник відділу телекомунікаційних і локальних комп’ютерних мереж та систем захисту Володимир Журавський та інженер 2-ї категорії Тимофій Мінгалєєв. В змаганнях також взяли участь команди з Нових Петрівець, Немішаєво, Демидова та Києва. Усі 5 команд провели змагання по круговій системі, кожна зіграла по 4 гри. За результатами видовищних матчів команда співробітників ПрАТ «Укргідроенерго» посіла третє призове місце, здобувши бронзу змагань.

Зображення

Організатори змагань також відмітили значні спортивні успіхи одного з наших співробітників:

«Змагання пройшли в приємній товариській атмосфері, за останній рік дуже додали в майстерності Пазухін Роман, Сакір Сергій та Мінгалєєв Тимофій, тому всі вони потрапили на п’єдестал пошани і відповідно зібрали медалі всіх кольорів».

Зображення

13 серпня скарбницю медалей компанії поповнила ще одна команда спортсменів, однак вже на змаганнях у Києві. Срібну нагороду на чемпіонаті «Столичний» MIXED 2017 серед змішаних команд, що проходив у рамках аматорського чемпіонату України 2017 року, здобула команда волейболістів, учасником якої був інженер з технічної діагностики 1-ї категорії Олександр Терновий.

ЗображенняЗображення

Вітаємо спортсменів ПрАТ «Укргідроенерго» зі здобутими нагородами і бажаємо нових перемог у спорті!

Довідка: з метою гармонійного розвитку та зміцнення фізичного і духовного здоров’я працівників ПрАТ «Укргідроенерго» в компанії провадиться активна політика щодо спортивно-масової та фізкультурно-оздоровчої діяльності. Сьогодні в Товаристві функціонує спортивно-масовий сектор. Щороку в компанії проводяться спартакіади з міні-футболу, волейболу, шахів та настільного тенісу.  

 

Поділитися: