Все буде Україна!

Працівники філії «Каховська ГЕС імені П. С. Непорожнього» вчилися протидіяти надзвичайним ситуаціям

Працівники філії «Каховська ГЕС імені П. С. Непорожнього» вчилися протидіяти надзвичайним ситуаціям

30-10-2018
На Каховській ГЕС відбулися об’єктові навчання «Дії керівного складу та персоналу Каховської ГЕС імені П. С. Непорожнього» ПрАТ «Укргідроенерго» під час виникнення надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру».

Участь у тренуваннях взяли 39 працівників станції, а також рятувальники Новокаховської 17-ї ДПРЧ ГУ ДСНС України в Херсонській області.

За легендою навчань, на станції відбулося займання у приміщені для зберігання мастила.

Під час тренувань, які пройшли під керівництвом головного інженера філії Станіслава Макарова, керівним складом станції перевірялась злагодженість дій особового складу формувань в ході проведення рятувальних та інших невідкладних робіт в зоні надзвичайної ситуації.

Зокрема, перевірялась оперативність дій рятувальної групи, ланки зв’язку, відділення пожежегасіння, посту радіохімічного спостереження, ланки з обслуговування сховищ та групи охорони громадського порядку. Під час навчань персонал відпрацьовував порядок евакуації людей з небезпечної зони, надання медичної допомоги потерпілим на пожежі, налагодження зв’язку під час виникнення надзвичайної ситуації, порядок дій під час радіоактивного та хімічного забруднення, а також порядок організації охорони місць виникнення надзвичайних ситуацій.

Варто зазначити, що ПрАТ «Укргідроенерго» систематично здійснює заходи щодо цивільного захисту з метою реалізації державної політики, спрямованої на гарантування безпеки та захисту населення і територій.

Прес-служба ПрАТ «Укргідроенерго»

Поділитися: