Все буде Україна!

ПрАТ «Укргідроенерго» підбило підсумки роботи за І півріччя 2018 року

ПрАТ «Укргідроенерго» підбило підсумки роботи за І півріччя 2018 року

31-07-2018
Відповідно до фінансової звітності ПрАТ «Укргідроенерго» завершило І півріччя 2018 року із чистим прибутком 1,2 млрд грн.

Укргідроенерго затвердило до випуску фінансову звітність за перше півріччя 2018 року.

Аналіз фінансових показників Товариства за останні роки підтверджує стабільний фінансовий стан і позитивну динаміку розвитку товариства. Чистий дохід (виручка) у першому півріччі 2018 року склав 3,1 млрд грн. Чистий прибуток за результатами роботи у першому півріччі – 1,2 млрд грн.

Протягом багатьох років ПрАТ «Укргідроенерго» є сумлінним платником податків. За підсумками роботи у першому півріччі 2018 року Товариство сплатило в повному обсязі свої зобов’язання до бюджетів усіх рівнів – 1,1 млрд. грн.

Варто зазначити, що ПрАТ «Укргідроенерго» веде бухгалтерський облік і надає фінансову звітність за міжнародними стандартами фінансової звітності.

Довідка:

ПрАТ «Укргідроенерго» – найбільша гідрогенеруюча компанія в Україні, що включена до переліку 15 підприємств державного сектору економіки, сумарні активи яких становлять 70 відсотків від загального показника у держсекторі. До складу компанії входять десять станцій на річках Дніпро та Дністер: Київська ГЕС та Київська ГАЕС, Канівська ГЕС, Кременчуцька ГЕС, Середньодніпровська ГЕС, Дніпровська ГЕС-1 та Дніпровська ГЕС-2, Каховська ГЕС, Дністровська ГЕС та Дністровська ГАЕС. Канівська ГАЕС та Каховська ГЕС-2 в процесі підготовки до будівництва. На сьогодні загальна кількість гідроагрегатів на станціях Товариства становить 103, а їх сумарна встановлена потужність досягла 5 747 МВт. Компанія постійно динамічно розвивається та забезпечує покриття пікових навантажень, регулювання частоти та потужності, мобільний аварійний резерв в об’єднаній енергосистемі України.

Прес-служба ПрАТ "Укргідроенерго"

Поділитися: