Все буде Україна!

Співробітники Укргідроенерго вчилися протидіяти кіберзагрозам

Співробітники Укргідроенерго вчилися протидіяти кіберзагрозам

12-12-2018
12 грудня співробітники апарату управління ПрАТ «Укргідроенерго» відвідали тренінг, присвячений захисту інформації. Фахівці департаменту фізичного захисту, режиму та безпеки компанії розповіли присутнім про те, як убезпечити себе від кібератак, захистити особисті дані та не потрапити на гачок до шахраїв.

Роль інформаційних технологій у житті сучасного суспільства важко переоцінити. Вони  глибоко проникли в життя кожної людини, зробивши його більш комфортним. Втім, нові технології несуть й нові загрози. Доволі часто кіберзлочинці  за допомогою шкідливого програмного забезпечення встановлюють контроль над чужими комп’ютерами, виводять з ладу  обладнання, паралізують роботу компаній.

Під час тренінгу розглянуто основні тенденції кібератак за підсумками третього кварталу поточного року, види кіберзагроз та типи даних, які цікавлять зловмисників.  Окрім того, йшлося про шкідливе програмне забезпечення та шляхи його розповсюдження, а також основні шляхи зараження корпоративних комп’ютерних систем.

Наприкінці тренінгу співробітники компанії пройшли тестування на засвоєння отриманої інформації.

Прес-служба ПрАТ "Укргідроенерго"

 

Фотогалерея

Поділитися: