Все буде Україна!

У Новодністровську пройшов тренінг «Розвиток корпоративної культури і соціальної відповідальності: єдині стандарти і місцеві особливості»

У Новодністровську пройшов тренінг «Розвиток корпоративної культури і соціальної відповідальності: єдині стандарти і місцеві особливості»

26-04-2018
24–25 квітня для керівного складу філій «Дністровська ГЕС» та «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС» відбувся дводенний плановий консультаційний тренінг-практикум «Розвиток корпоративної культури і соціальної відповідальності: єдині стандарти і місцеві особливості».

Метою заходу стало втілення стратегії корпоративної соціальної відповідальності (КВС) та забезпечення спільного розуміння пріоритетів, цілей та завдань компанії, освоєння сучасних підходів управління змінами в Товаристві для підвищення ефективності роботи колективу.

Тренінг проводив керівник студії соціальних технологій «Garnet», кандидат політичних наук Руслан Бахтиєв.

Впродовж двох днів новодністровські гідроенерегетики – керівники різних підрозділів наших станцій – опановували основи корпоративної соціальної відповідальності та стратегії КСВ ПрАТ «Укргідроенерго».

Під час тренінгу фахівці станцій розмірковували над правами людини і трудовими відносинами, вчилися зважати на думку опонентів і вести кваліфікований діалог зі стейкхолдерами, вели дискусію про чесні управлінські практики, захист навколишнього середовища і соціально відповідального споживання, залучення до взаємодії і розвитку громад. Учасники тренінгу детально обговорили цінності й аспекти впровадження стратегії корпоративної соціальної відповідальності у філіях та в компанії в цілому.

Підсумовуючи, енергетики подякували модератору тренінгу за новий досвід, адже такі тренінги сприяють досягненню спільної мети компанії – втіленню стратегії корпоративної соціальної відповідальності.

Поділитися: