Все буде Україна!

Укргідроенерго розпочинає ремонт мосту на греблі ДніпроГЕСу

Укргідроенерго розпочинає ремонт мосту на греблі ДніпроГЕСу

20-08-2018
У серпні місяці 2018 року розпочинається реконструкція об’єкту - міст через аванкамеру автодорожнього переїзду через греблю Дніпровської ГЕС.

Упродовж 2018-2019 років на цій ділянці автодорожнього переїзду ПрАТ «Укргідроенерго» виконає ряд робіт, а саме: посилення дефектних металоконструкцій мосту, ремонт та антикорозійний захист перил, а також посилено існуюче бар'єрне огородження.

Для подальшої безпечної експлуатації автодорожнього переїзду влаштовуються водонепроникні деформаційні шви фірми "Maurer", для чого наявні деформаційні шви будуть демонтовані. На даному етапі реконструкції поверхні основних металоконструкцій мосту підлягають абразивоструменевому очищенню та антикорозійному захисту металоконструкцій системою, заснованою на застосуванні однокомпонентних поліуретанових матеріалів (виробництва компанії "Weles Gard").

На цей час потреби у перекритті автодороги немає.

Звертаємося до водіїв із проханням поставитися з розумінням до тимчасових незручностей та, за можливості, враховувати дану інформацію під час планування маршрутів руху.

Прес-служба ПрАТ "Укргідроенерго"

 

Поділитися: