Все буде Україна!

Укргідроенерго відвідала китайська делегація компанії CMEC

Укргідроенерго відвідала китайська делегація компанії CMEC

25-04-2018
24 квітня Укргідроенерго з робочим візитом відвідала китайська делегація компанії China Machinery Engineering Corporation (CMEC).

Метою зустрічі з керівництвом Укргідроенерго стало обговорення потенційних проектів у рамках співпраці  між Україною та Китаєм. 

ПрАТ «Укргідроенерго» представляли Генеральний директор Ігор Сирота, заступник Генерального директора з адміністративного управління, забезпечення та управління персоналом Олександр Круш, заступник Генерального директора з економіки та фінансів Василь Шкураков, заступник Генерального директора зі стратегії та інвестицій Володимир Руденко, начальник департаменту юридичного забезпечення та майнових відносин Юлія Толчініна-Бурунська, директор департаменту стратегічного розвитку та планування реалізації проектів Юрій Литвиненко.

Компанію CMEC представляли фахівці різних напрямів: Ванг Шу, Гао Ксуеу, Ксі Янг, Пенг Рую, Янг Шуа, Донг Джин.

Під час заходу китайська сторона розповіла про вже реалізовані проекти в сфері енергетики та висловила ідеї щодо можливості своєї участі в реалізації енергетичних проектів ПрАТ «Укргідроенерго».

Довідка:

Китайська машинобудівна корпорація (CMEC) була заснована у 1978 році як перше велике інжинірингово-торгівельне підприємство. На сьогодні компанія працює більш ніж у 150 країнах та регіонах у галузі міжнародного інжинірингу та торгівлі. CMEC постійно розширює свій бізнес, а тому співпрацює з широким колом галузей, таких як: енергетика, транспортна мережа, електронні комунікації, житло та архітектура, будівництво об"єктів, охорона навколишнього середовища, видобуток корисних копалин та дослідження ресурсів. Головною філософією компанії є «Створюй ідеї – досягай мрій».

Поділитися: