Все буде Україна!

Укргідроенерго впроваджує кодекс корпоративної етики

Укргідроенерго впроваджує кодекс корпоративної етики

14-09-2018
Днями відбувся тренінг з розробки Етичного кодексу компанії, участь у якому взяли топ-менеджери та співробітники ПрАТ «Укргідроенерго».

Під керівництвом досвідченого тренера, кандидата політичних наук, вони працювали над створенням концепту документу.

Зображення

На сьогодні майже всі великі підприємства мають власний Кодекс корпоративної етики. І це не данина моді. Дійсно працюючий кодекс – це ефективний інструмент менеджменту, завдяки якому кожен працівник чітко розуміє, що собою являє компанія, у якій він працює, поділяючи її основні цінності, досягаючи спільними зусиллями втілення місії та мети. Кодекс корпоративної етики визначає основні принципи поведінки кожного працівника компанії, а також регулює взаємовідносини між співробітниками при виконанні ними службових обов’язків, сприяючи в той же час реалізації управлінських та репутаційних задач.

ЗображенняЗображення

Упродовж двох днів фахівці апарату управління ПрАТ «Укргідроенерго» обговорювали проблематику, формували спільне бачення концепції Етичного кодексу, визначали ціннісні підходи до вироблення етичних правил, які у подальшому стануть основою документу, працювали над розробкою та змістовним наповненням принципів  та методів реалізації кодексу.

ЗображенняЗображення

Підбиваючи підсумки, учасники тренінгу дійшли висновку, що ефективність кодексу корпоративної етики багато в чому залежить від рівня залученості працівників до процесу його розробки. Коли програму приймають  на основі реальних побажань та ідей співробітників, вона стає дієвою та ефективною.

Прес-служба ПрАТ «Укргідроенерго»

Поділитися: