Все буде Україна!

В Укргідроенерго урочисто відзначили День енергетика!

В Укргідроенерго урочисто відзначили День енергетика!

Актуально
22-12-2018
Насиченим на емоції та з приємними сюрпризами запам’яталось цьогоріч для колективу ПрАТ «Укргідоенерого» святкування Дня енергетика.

21 грудня у актовому залі Каскаду Київських ГЕС та ГАЕС відбулися урочисті заходи.

Свято відкрив генеральний директор Ігор Сирота:

«Шановні енергетики! Вітаю вас з професійним святом – Днем енергетика! Завдяки відданості професії та майстерності кількох поколінь енергетиків сьогодні створено розвинутий, потужний енергетичний комплекс України! Вірю, що славні традиції українських енергетиків передаватимуться нашим нащадкам та стануть запорукою надійного, стабільного та ефективного функціонування об’єднаної енергетичної системи нашої держави в майбутньому!»

З нагоди відзначення професійного свята Наказом Міністра енергетики та вугільної промисловості від 10 грудня 2018 року № 132 к/з за забезпечення стабільної роботи енергетичної галузі національної економіки, збереження цілісності енергетичної системи України, професіоналізм, сумлінну наполегливу працю нагороджено почесною грамотою міністерства енергетики та вугільної промисловості України інженера другої категорії гідротехнічного цеху філії «Каскад київських ГЕС і ГАЕС» Ніну Дем’янову. Також оголошено подяку Міністерства енергетики та вугільної промисловості України начальнику відділу фінансового планування та формування тарифу департаменту економіки та планування апарату управління Катерині Бурдуковій, начальнику відділу майнових відносин та корпоративних прав департаменту юридичного забезпечення та майнових відносин апарату управління Олександру Дуденку, директору департаменту інформаційних технологій апарату управління Богдану Карбаню, начальнику відділу реалізації проекту «Канівська ГАЕС» департаменту стратегічного розвитку та планування реалізації проектів апарату управління Олександру Куксі, начальнику служби  з  реалізації антикорупційної програми апарату управління Юрію Ющенку.

Під час урочистостей нагрудним знаком «Почесний працівник «Укргідроенерго» були нагороджені: начальник відділу управління персоналом департаменту з управління персоналом та соціальними питаннями апарату управління Наталія Бобошко, начальник відділу супроводження системи управлінської інформації та обліку документу інформаційних технологій апарату управління Марину Вітряну, начальника гідротехнічного цеху філії «Каскад Київських ГЕС і ГАЕС» Володимира Гребенюка, начальника відділу обліку та аналізу виробничо-економічної діяльності департаменту економіки та планування апарату управління Марина Костржицька, начальник гаража філії «Каскад Київських ГЕС і ГАЕС» Анатолій Малашенко.

Також за виконання завдань із розвитку Товариства, виробництва електричної енергії, проведення реконструкції, будівництва та забезпечення надійної експлуатації гідроелектростанцій Товариства працівники компанії були нагороджені грамотами Укргідроенерго та листами подяки.

Надзвичайно урочистим моментом було нагородження переможців фестивалю творчих робіт родин енергетиків «Генеруємо енергію майбутнього», який проходив в усіх філіях компанії. Переможцями фестивалю було визначено роботу родини працівника філії «Каскад Київських ГЕС і ГАЕС» Миколи Попова  та родину працівника філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС»
Анатолія Кургана. Переможцям фестивалю-конкурсу було вручено сертифікати на путівки на відпочинок для родини.

Прес-служба ПрАТ "Укргідроенерго"  

Фотогалерея

Поділитися: