Все буде Україна!

В Укргідроенерго відбулась презентація технології віртуальної реальності, яку можливо застосувати для виробничих процесів ГЕС та ГАЕС

В Укргідроенерго відбулась презентація технології віртуальної реальності, яку можливо застосувати для виробничих процесів ГЕС та ГАЕС

20-07-2018
19 липня в апараті управління ПрАТ «Укргідроенерго» відбулася презентація технологій віртуальної та доповненої реальності в тренінгах по планових та протиаварійних роботах на складних системах управління обладнанням гідроагрегатів та іншого обладнання.

Презентацію проводили представники ТОВ «Інноваційні Технології Впровадження» спільно із «Program-Ace».

Під час презентації гідроенергетиків ознайомили із основними перевагами і особливостями роботи  технологій  віртуальної та доповненої реальності, інтерактивними  тренінгами та новітніми технологіями роботи із технічною документацією у доповненій реальності.

Значну увагу  було приділено темі віддаленої допомоги  при ремонтах та аваріях. Представники компанії-розробника програмного забезпечення продемонстрували реальні приклади досвіду компаній, де вже сьогодні впроваджено такого роду технології. Зокрема, було наочно продемонстровано можливість підвищення продуктивності та ефективності праці співробітників при застосуванні презентованої технології.

Наприкінці зустрічі головний інженер ПрАТ «Укргідроенерго» Вадим Рассовський запропонував представникам «Інноваційні Технології Впровадження» та «Program-Ace» провести тестове випробування технологій  віртуальної та доповненої реальності на одній з філій Товариства. 

Прес-служба ПрАТ "Укргідроенерго"

Поділитися: