Все буде Україна!

В Укргідроенерго відбулась розширена робоча нарада щодо виконання інвестиційної програми

В Укргідроенерго відбулась розширена робоча нарада щодо виконання інвестиційної програми

01-02-2018
31 січня в ПрАТ Укргідроенерго відбулась розширена робоча нарада щодо підведення підсумків виконання інвестиційної програми за 2017 рік та планів по реалізації інвестиційної програми на 2018 рік.

Участь у засіданні взяли: генеральний директор ПрАТ «Укргідроенерго» та представники компанії, директори Канівської, Середньодніпровської, Кременчуцької, Дніпровської, Каховської, Дністровської ГЕС,  Дністровської ГАЕС, Каскаду Київських ГЕС та ГАЕС, керівництво та представники  ПАТ «Турбоатом», ДП Завод «Електроважмаш», ПрАТ «Укргідропроект» та ПрАТ «Дніпроспецгідромонтаж».

Під час робочої наради учасники підбили підсумки виконання інвестиційної програми за 2017 рік, обговорили проблемні питання щодо реалізації контрактів з заводами, узгодили дії щодо реалізації інвестиційної програми на 2018 рік. Окремо також було розглянуто питання введення в експлуатацію основних засобів по проекту ІІ-черги реконструкції ГЕС.

За результатами наради було досягнуто домовленостей і скореговано дії усіх учасників задля підвищення рівня надійності експлуатації станцій та забезпечення ефективної роботи ГЕС та ГАЕС в об’єднаній енергетичній системі країни.  

Поділитися: