Все буде Україна!

В Укргідроенерго відбулось розкриття тендерних пропозицій за міжнародним тендером «Поставка та установка АСК безпеки ГТС для Київської ГАЕС»

В Укргідроенерго відбулось розкриття тендерних пропозицій за міжнародним тендером «Поставка та установка АСК безпеки ГТС для Київської ГАЕС»

Оновлено
08-08-2018
7 серпня 2018 в ПрАТ «Укргідроенерго» за участі представників компаній-учасників відбулося розкриття пропозицій учасників конкурсних торгів за міжнародним тендером №UHE/DKVP/T/7-18 «Поставка та установка Автоматизованої системи контролю безпеки ГТС для Київської ГАЕС».

Міжнародний тендер №UHE/DKVP/T/7-18 «Поставка та установка Автоматизованої системи контролю безпеки ГТС для Київської ГАЕС» проводився в рамках Проекту «Реабілітація гідроелектростанцій», який фінансується за рахунок позик Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) й Європейського інвестиційного банку (ЄІБ).

Оголошення тендеру відбулося 31 травня 2018 року. Відповідно, усі учасники мали змогу поставити питання, отримати на них відповіді, 27 червня була проведена передтендерна нарада з метою ознайомлення учасників з проектом «Реабілітація гідроелектростанцій», основних положень тендерного документу «Поставка та установка Автоматизованих систем контролю безпеки ГТС для Київської ГАЕС» та огляд майданчика, на якому планується встановлення Автоматизованої системи контролю на Київській ГАЕС. Усі учасники мали рівні права до вільного і рівного доступу до інформації та усіх питань.

За результатами проведення оцінки пропозицій учасників, ПрАТ «Укргідроенерго» підготує звіт та направить його до ЄБРР і ЄІБ. Після отримання погодження від Європейського банку реконструкції та розвитку та Європейського інвестиційного банку буде підписано контракт із переможцем тендеру.

Прес-служба Укргідроенерго

Поділитися: