Все буде Україна!

Завершилася XIV Спартакіада профспілки працівників енергетики

Завершилася XIV Спартакіада профспілки працівників енергетики

13-06-2018
Змагання тривали з 6 по 10 червня для всіх працівників енергетичної промисловості, участь у яких взяли і представники Укргідроенерго.

Серед програмних видів спорту XIV Всеукраїнської Спартакіади працівників енергетики та електротехнічної промисловості України були армспорт, волейбол, гирьовий спорт, настільний теніс, футзал, шахи та шашки. Київська обласна профспілка була представлена у мініфутболі, волейболі та шахах (Карманюк Віктор).

зображення

Зауважимо, що до участі у фінальних змаганнях допускаються лише переможці попередніх змагань на рівні територіальних галузевих профоб’єднань. Тож вперше за історію Спартакіади енергетики Київської профспілки здобули призове місце у футбольних змаганнях – за результатами ігор з Луганською та Ладижинською командами кияни вибороли бронзу. 

зображення

Волейболісти Укргідроенерго впевнено подолали груповий етап: дві перемоги над опонентами з рахунком 2:0 та вихід до фіналу. На фінішній прямій відбулась зустріч на полі з командою «Одеса-кабель», якій гідроенергетики поступилися 1-м місцем. Срібні медалі стали надбанням нашої команди. 

зображеннязображення

Незважаючи на хороші результати, команда Київської профспілки залишається за межами міжгалузевої спартакіади, яка відбудеться у вересні цього року та збере усі переможні команди енергетичної галузі.

Бажаємо їм успіхів!

Поділитися: