Все буде Україна!

Завершився плановий цикл тренінгів з розвитку корпоративної культури у філіях компанії

Завершився плановий цикл тренінгів з розвитку корпоративної культури у філіях компанії

01-08-2018
З березня до липня 2018 року в усіх філіях ПрАТ «Укргідроенерго» відбулись тренінги-практикуми «Розвиток корпоративної культури і соціальної відповідальності на рівні філій ПрАТ «Укргідроенерго»: єдині стандарти та місцеві особливості».

У кожній філії працівники прослухали курс лекцій, виконували практичні вправи та брали участь у дискусіях.

Метою проведення циклу тренінгів було виокремлення спільних пріоритетів, цілей і завдань діяльності ПрАТ «Укргідроенерго».

зображення

Учасники заходу активно обговорювали питання впровадження Стратегії корпоративної соціальної відповідальності (КСВ), освоєння сучасних методів управління змінами в компанії задля підвищення ефективності роботи колективу, необхідність цих нововведень та нові шляхи досягнення виробничих і бізнес-цілей. Лектор давав енергетикам на розгляд кейси на прикладах успішних закордонних компаній, щоб українські фахівці могли змоделювати різні напрями розвитку та виокремити найкращі для стратегії розвитку компанії. 

зображеннязображення

Цикл практикумів проходив у межах комплексної програми з впровадження корпоративної соціальної відповідальності Укргідроенерго. По закінченню програма тренінгів отримала низку схвальних відгуків енергетиків.

Володимир Шевчук, заступник директора філії «Дністровська ГЕС»: «Тренінг був корисним для учасників з точки зору розширення комунікативних навиків, навиків ефективного вирішення проблем, що виникають у міжособистісному та діловому спілкуванні, навиків роботи в команді та прийнятті командних рішень, навиків правильної розстановки пріоритетів. Полегшив самоаналіз і саморозкриття кожного та визначення своєї ролі у колективі. Показав напрямки конструктивного вирішення проблем, що виникають у співпраці з громадами, особливо, що стосується екологічних питань.

Сергій Штепура, начальник ЕТЦ філії «Середньодніпровської ГЕС»:       «Ми живемо в дуже динамічний час. Щоб протистояти тим викликам, які висуває життя, необхідно постійно працювати над собою. Знання і досвід, набутий за життя, – це дуже важливо, але вже недостатньо. Завжди вважав і вважаю, що людина не може бути однаково професійною у всьому. Тренінг, який провів Руслан, заповнив прогалину в розумінні формування стратегічних цілей, досягнення мети, вибору цінностей і корпоративної культури нашої компанії, дозволив побачити мої сильні та слабкі сторони. Були озвучені речі, про які навіть гадки не мав. Сподобалося: легка атмосфера, моделювання ситуацій та професійний підхід».

Вікторія Івашко, начальник відділу кадрів філії «Дністровська ГАЕС»:  «Я на такому тренінгу була вперше, взагалі вважала, що це буде якась нудна лекція, де нам будуть вказувати як нам працювати, що робити. Але сталося навпаки: я відчувала себе рівною, розкуто і легко, була дружня атмосфера. Спілкування дає більше впевненості в собі, багато відкриваєш цінного і корисного для себе. Осмислюєш свою цінність як людини, відповідальність перед суспільством, навколишнім середовищем. Тому проведений тренінг «Розвиток корпоративної культури і соціальної відповідальності» – це дуже гарний формат подачі інформації, надзвичайно цікаво і захоплююче. Велика подяка тренеру Руслану Бахтиєву та ПрАТ «Укргідроенерго». Частіше б таких тренінгів, а особливо з Русланом».

Віктор Красун, начальник сектора капітального будівництва філії «Кременчуцька ГЕС»: «Вчитися новому та вдосконалюватися ніколи не пізно. Беручи участь у цьому тренінгу я отримав велику кількість корисної інформації, опанував нові методи розуміння людини, ефективні методи комунікацій та управляння. Тренінг був цікавий, структурований, професійно підготовлений та уміло поданий слухачам. Лектор досконало володіє предметом навчання. Дуже сподобалася демократична обстановка проведення тренінгу та спілкування».

Наталя Камишна, начальник відділу технічної служби філії «Каховська ГЕС»: «Тренер давав корисну інформацію щодо Стратегії КСВ, впровадження та використання її в процесі вільного обговорення, виступів учасників тренінгу, різноманітних ігор. Лектор налаштовув на позитивний лад, тож працювали всі із задоволенням, а інформацію сприймали з великою цікавістю та увагою. Якісно, дохідливо та професійно представлено нові знання».

Висловлюємо подяку керівнику студії соціальних технологій «Garnet», кандидату політичних наук Руслану Бахтиєву за корисний цикл тренінгів і сподіваємось на подальшу співпрацю.

Прес-служба ПрАТ "Укргідроенерго"

 

Поділитися: