Все буде Україна!

18 серпня свій 70-річний ювілей відзначив директор Канівської ГЕС Василь Гринь!

18 серпня свій 70-річний ювілей відзначив директор Канівської ГЕС Василь Гринь!

19-08-2022
В цей день чисельний колектив друзів, колег, пошанувачів досягнень ювіляра за традицією висловили Василю Андрійовичу слова вдячності, поваги та підтримки. А досягнень у цієї скромної, виваженої людини вистачить для наповнення насиченого і вражаючого життєпису!

Багаторічний трудовий шлях, що розпочався в далекому 1972 році з роботи електрослюсарем  Ладижинської ГРЕС, був сповнений багатьох визначних подій, вагомих трудових досягнень, виконання вражаючих планів, реалізації визначних проектів та інженерних рішень, участі в розбудові унікальних промислових об’єктів, багато з яких працюють і сьогодні.

«Для нас Василь Андрійович не просто мудрий керівник, який вже понад 43 роки працює на користь електроенергетичної галузі. Для багатьох з нас він став надійним товаришем, наставником, а для декого навіть батьком, що дбає про велику родину гідроенергетиків Канівської ГЕС. Кожного, хто знайомий з ним, не може не вражати його ставлення до роботи, впевненість, оптимізм, працьовитість, вміння послідовно та системно підходити до долання будь-яких перешкод на шляху до поставленої мети», - ділиться враженнями головний інженер Канівської ГЕС Микола Тирсенко.

Результати роботи Василя Андрійовича неодноразово поціновані та визнані державою, його розробки використовуються фахівцями далеко поза межами України. Але найбільш показовим та цінним є визнання колег, адже чимало гідроенергетиків кількох поколінь завдячують ювіляру, доробок, ставлення та влучна порада якого допомогли їм відбутись як фахівцям та проторувати свій шлях до мети.

Колектив Канівської ГЕС як ніхто інший цінує свого керівника за добре слово, стриманість у формулюваннях і твердість прийнятого рішення, здатність підтримати в складний момент та мотивувати в час моральної втоми, підстрахувати та надихнути навіть в період зневіри та розпачу.

Працівники станції приєднуються до всіх щирих привітань, слів вдячності та поваги за його визначний внесок у розвиток та процвітання гідроенергетики, за особистий приклад міцності духу та професіоналізму, за доброту та людяність, за любов та відданість Батьківщині й енергетиці.

Бажаємо нових перемог і досягнень, міцного козацького здоров’я, добробуту, невичерпної енергії й наснаги у справах. Нехай усі привітання та стабільна робота станції та всієї галузі зігрівають теплом Вашу душу і серце, а кожен день буде щедрим на щирі слова, багатим на радісні звістки та приємні події. Мирного неба, Божого благословіння та можливості ще багато років працювати на користь держави та надихати своїх колег.

Колектив Укргідроенерго

Поділитися: