Все буде Україна!

Для бездоганної роботи потрібно бути трішки художником в душі

Для бездоганної роботи потрібно бути трішки художником в душі

23-03-2023
Не ми обираємо професію, а професія нас. Ця неписана істина точно працює з тими жінками, кому доля приготувала незвичне заняття. Сьогодні ми познайомимо вас із малярем  Каскаду Київських ГЕС і ГАЕС  Ольгою Лагутою, яка не лише відмінно виконує роботу, а й активно займається волонтерством.

Ольга Миколаївна вже 12 років працює на станції. Виконує роботи різної складності, дуже вміло використовує пензлики та малярські валики. Завжди відповідально та творчо підходить до виконання малярських робіт.

«Приступаючи до роботи завжди уявляю кінцевий результат. Це дає змогу відчути наскільки комфортно буде працювати в приміщенні після завершення робіт. А для мене - це ще можливість продумати все до дрібних деталей,   підібрати вдалий колір та максимально покращити зовнішній вигляд будівлі чи приміщення. Для бездоганної роботи потрібно бути трішки художником в душі.

Вапно і щітка - давно в минулому. Шпаклівка і нові технології - на часі», - розповідає фахівчиня.

Не дивлячись на всі труднощі сьогодення Ольга Миколаївна не припиняла працювати.

«Війна застала зненацька. Було швидко прийняте рішення стосовно робочого процесу. Скоротили години роботи, а під час тривоги ми всі в обов’язковому порядку проходимо в укриття. Загалом робота не змінилась, об’єм роботи не змінився, змінилось тільки сприйняття того, що відбувається в нашій країні. Морально стало важче працювати, але гарний і дружній колектив допомагає один одному долати всі труднощі», - розповідає Ольга Лагута.

Також  з початку повномасштабного вторгнення, Ольга тісно співпрацює з волонтерськими організаціями, допомагає нашим бійцям. Пече пиріжки, допомагає готувати їжу, плете сітки. Її запал і працьовитість надихають.

Пресслужба Каскаду Київських ГЕС і ГАЕС

Поділитися: