Все буде Україна!

ДніпроГЕС: надійна робота – запорука стабільності роботи енергосистеми регіону

ДніпроГЕС: надійна робота – запорука стабільності роботи енергосистеми регіону

12-08-2022
Генеральний директор Укргідроенерго Ігор Сирота з топ-менеджерами компанії відвідав гідроелектростанцію під час планового об’їзду станцій Дніпровського каскаду, провівши наради з керівниками станції, представниками проєктного інституту та підрядних організацій.

Було обговорено хід виконання інвестиційної програми 2022 року та прийнято низку важливих рішень щодо реконструкції основного обладнання, виконання поточних та капітальних ремонтних робіт.

Гідроенергетики добре усвідомлюють реалії та особливо складні виклики зими, що наближається, тому наразі ретельно планують проходження осінньо-зимового періоду. 

«Ми аналізуємо ситуацію, готуємось до будь-яких сценарієв, головним завданням є втримати систему, аварійний резервів. Балансування – наша основна функція», - зазначив гендиректор.  

Оглядаючи станцію, під час спілкування з колективом, цього разу особливу увагу Ігор Сирота приділив безпеці персоналу станції в умовах воєнного часу, наголосивши на необхідності капітального ремонту існуючих укриттів та будівництві нових бомбосховищ. 

«Наші укриття мають бути обладнані не лише зв’язком, мати аптечки, запаси води та їжі. Тепер ми облаштовуємо резервні автономні робочі місця в наших сховищах. Маємо розуміти, це реальність, і ми маємо не просто приймати її, але продовжувати повноцінно працювати в будь-яких умовах. Разом з тим ще раз закликаю вас не нехтувати сигналами «Повітряна тривога», від вашої дисциплінованості залежить життя», - наголосив очільник Укргідроенерго. 

Пресслужба УГЕ

Поділитися: