Все буде Україна!

Гідроенергетики долучились до заходів до  Дня Конституції

Гідроенергетики долучились до заходів до  Дня Конституції

28-06-2023
Сьогодні виповнюється 27 років з моменту ухвалення Основного Закону нашої держави – Конституції України. І вже другий рік поспіль українці відзначають це державне свято в умовах воєнного стану, запровадженого через повномасштабне вторгнення росії. 

Гідроенергетики Середньодніпровської, Канівської ГЕС та Дністровської ГАЕС власним прикладом показали важливість цього державного свята.

Співробітники гідроелектростанцій долучилися до урочистостей з нагоди Дня Конституції та поклали  квіти до пам'ятного знаку видатному діячу українського державотворення, Герою України - В'ячеславу Чорноволу у Каневі, пам'ятників Т. Г. Шевченка у Камʼянську та Новодністровську.

«Ми пишаємось нашими традиціями, нашою країною, законами, які дають найцінніше право людини – бути вільними. Сьогодні рашисти  намагаються знищити українців, знищити нашу історію та надбання, зламати українську силу волі та жагу до життя. Та ніщо й ніхто не залякає наш волелюбний народ. 27 років тому вибороли основне конституційне право, сьогодні  здобудемо й основне право – право жити, право наших дітей бути українцями!» - зазначив заступником директора за проєктом «Будівництво Канівської ГАЕС» В'ячеславом Синенком.

«В цей день ми дякуємо і вклоняємося нашим збройним силам України. Завдяки їм ми маємо змогу  працювати та жити у вільній, соборній країні», - зазначив Владислав Душка, фахівець з цивільного захисту Середньодніпровської ГЕС.

«Тиха й урочиста днина, дитячі голоси й обійми рідних та українська пісня, що завжди зворушує душу,  чисте небо і усміх сонця над нашим містом у колі колег-енергетиків — ось наша віра і наша молитва, наша вдячність», — поділилася начальник відділу кадрів Дністровської ГАЕС Вікторія Івашко.

Пресслужба Укргідроенерго
 

Фотогалерея

Поділитися: