Все буде Україна!

Ігор Сирота: персонал Канівської ГЕС працює та готується до проходження осінньо-зимового періоду

Ігор Сирота: персонал Канівської ГЕС працює та готується до проходження осінньо-зимового періоду

10-08-2022
Канівську ГЕС з робочим візитом відвідало керівництво Укргідроенерго на чолі із генеральним директором Ігорем Сиротою.

Під час візиту на філії відбулася робоча нарада за участі фахівців апарату управління ПрАТ «Укргідроенерго», працівників Канівської ГЕС  та представників  підрядних організацій, які виконують роботи на станції.

На початку наради всі присутні слухали доповідь директора Канівської ГЕС Василя Гриня про стан виконання підприємством Інвестиційної програми на 2022 рік. Окрім того, обговорили актуальні питання, що виникають під час реконструкції та проведенні капітальних й поточних ремонтів обладнання й дотримання графіків виконання робіт.

Говорячи про основні показники, генеральний директор наголосив на необхідності неухильного дотримання виконання в повному обсязі запланованих заходів.

Після проведення наради очільник компанії проінспектував готовність бомбосховища (укриття) для перебування працівників станції та підрядних організацій під час сигналу «Повітряна тривога».

«Необхідно пам’ятати й усвідомлювати, що у нашій країні війна, яка підступно увійшла в наше життя і зробила реальними загрози, про які раніше ми могли лише чути. Серед пріоритетів Товариства, беззаперечними є захист життя працівників  філій та підрядних організацій, безпека гідроспоруд та їх надійна й безаварійна експлуатація. Як показують реалії воєнного часу, можливість укритися у бомбосховищах  від вибухів та обстрілів вже зберегла життя багатьох людей. Тому наголошую, не ігноруйте сигнал "Повітряної тривоги», бережіть себе та свої родини», - зазначив  Ігор Сирота.

Інформація про діяльність компанії на офіційних сторінках в соціальних мережах FacebookTelegramTwitter.

Пресслужба УГЕ

Поділитися: