Все буде Україна!

Ігор Сирота: Вітаю з прийдешніми святами!

Ігор Сирота: Вітаю з прийдешніми святами!

31-12-2021
Шановні колеги та партнери!

Новорічні свята – період, коли прийнято підбивати підсумки, оцінювати реалізовані справи, будувати плани на майбутнє. Безсумнівно, 2021 рік залишив помітний відбиток у житті нашої компанії: він відклався у наших добрих спогадах, запам’ятався знаменними подіями і добрими справами.

Підбиваючи підсумки року, що минає, хочеться зазначити, що 2021 рік запам’ятається гідроенергетикам, передусім, не лише викликами, що випробовували на міцність, але й визначними для енергетики досягненнями.  

Ми виконали взяті на себе зобов’язання та до професійного свята – Дня енергетика – ввели в промислову експлуатацію четвертий гідроагрегат Дністровської ГАЕС. Ця подія, без сумніву,  має величезне значення для Об’єднаної енергетичної системи країни, адже до неї додано 324 МВт дефіцитних маневрових потужностей, які так необхідні ОЕС України в контексті інтеграції до європейської енергосистеми ENTSO-E. Вже зараз ми стоїмо на порозі нових виробничих звершень та закладаємо підвалини для старту будівництва п'ятого, шостого та сьомого гідроагрегатів найбільшої гідроакумулюючої станції Європи.

У 2021 році гідроенергетики довели, що здатні не лише безперебійно генерувати електроенергію, але й ефективно торгувати нею, забезпечуючи побутових та промислових споживачів доступною електрикою та наповнюючи бюджети усіх рівнів податками. Окрім того, за підсумками року, що минає, Укргідроенерго очолило рейтинг найбільш прибуткових компаній державного сектору, ставши потужним драйвером зростання української економіки. За усіма цими досягненнями – щоденна наполеглива праця кожного співробітника Товариства.

Саме завдяки зусиллям кожного працівника упродовж 2021 року компанія змогла не лише безаварійно працювати та розвиватися, а й зробити амбітні заявки на майбутнє – задля розвитку гідроенергетики та економічної стабільності в державі.  

Певен: 2022 рік має стати періодом нових трудових здобутків, нових перспектив та нових можливостей. Періодом примноження досягнень та підкорення нових вершин.

Бажаю усім, щоб новий рік увійшов у ваші оселі з добром і радістю, злагодою і достатком, з надією і натхненням! Нехай ці казкові зимові свята, як і всі дні наступного року, будуть щедрими на любов і доброту, взаємопорозуміння і повагу, а Різдвяна зоря запалить у ваших серцях вогонь віри, надії і впевненості у завтрашньому дні.

Хай ваше життя осяє Боже благословення, а оптимізм утвердить вас на добрі справи.

Щиро бажаю вам у прийдешньому році міцного здоров’я, добробуту, сімейного затишку та сил для нових звершень!

З Новим роком та Різдвом!

 

З повагою Ігор СИРОТА

Поділитися: