Все буде Україна!

Ігор Сирота: «Якщо є традиції і є віра – ми впораємося з усіма викликами»

Ігор Сирота: «Якщо є традиції і є віра – ми впораємося з усіма викликами»

09-01-2023
Новий робочий тиждень розпочався з приємних моментів. В Укргідроенерго з віншуваннями завітали  колядники з Собору Вишгородської Богородиці.

Яскраво вбрані, з незмінним атрибутом колядників – різдвяною зіркою, гості представили обрядове дійство, заспівали колядки.

Генеральний директор Укргідроенерго Ігор Сирота подякував колядникам та зазначив, що важливо підтримувати українські традиції і продовжувати їх нести з року в рік:

«Коли народився Ісус Христос - він народився в серці кожного, наповнюючи наші життя добром і хорошими вчинками. Ми всі переживаємо складні часи. Але якщо є традиція і є віра – ми здолаємо будь-які перепони і впораємося з усіма викликами».

У свою чергу настоятель Собору Вишгородської Богородиці УГКЦ протоієрей Тарас Валах привітав присутніх зі святами і підкреслив важливість роботи енергетиків у такий складний час для кожного українця.

«Щиро вітаю зі світлими святами. Ми прийшли поділитись своїм світлом, яке приходить разом із колядою. І дякуємо вам, що ділитесь світлом зі всім українським народом. Однозначно, світло переможе темряву. Переконаний, що у нас попереду багато хороших спільних справ. Бог з нами», - наголосив отець Тарас.

Пресслужба Укргідроенерго 

Фотогалерея

Поділитися: