Все буде Україна!

Ігор Сирота: Злагоджена та професійна робота – ключ до успішного пуску Дністровської ГАЕС

Ігор Сирота: Злагоджена та професійна робота – ключ до успішного пуску Дністровської ГАЕС

06-08-2021
6 серпня під головуванням генерального директора Ігоря Сироти відбулася чергова оперативна нарада, яка зібрала усіх учасників масштабного будівництва найамбітнішого проєкту сучасної України – Дністровської ГАЕС.

Головний інженер ПрАТ «Укргідроенерго» Вадим Рассовський розповів про стан виконання пусконалагоджувальних робіт та відзначив, що з 7 серпня буде розпочато важливий етап заповнення водою проточного тракту з нижнього б’єфу. Головний інженер повідомив, що після успішного завершення даного етапу заповнення та технологічної витримки по часу, планується заповнення проточного тракту з верхнього б’єфу.

«В цілому постановка гідроагрегату №4 і включення  в мережу здійснюється відповідно до програми та наданих термінів», - зауважив Вадим Рассовський.

Під час наради радник генерального директора Укргідроенерго Віктор Кожокар  доповів, що всі системи та конструктиви, які забезпечують пуск гідроагрегату № 4, офіційно прийняті комісією та підписані належні акти.

«Сконцентровані всі зусилля на виконання програми пуску гідроагрегату №4. Для цього в нас підготовлена програма заповнення проточного тракту та комплексних випробувань. Та це не весь процес завершення, а лише генераторний режим», - підкреслив у ході наради директор Дністровської ГАЕС Василь Субота.

Про виконані обсяги архітектурних та оздоблювальних робіт на технологічному майданчику, ліфтово-сходовому блоці, з’єднувальній галереї та у шахті гідроагрегату № 4 йшлося у доповіді директора з капітального будівництва Консорціум «НВО «Укргідроенергобуд» В’ячеслава Павловського.

У ході наради Ігор Сирота звернувся до генерального підрядника та наголосив на важливості дотримання графіка здачі гідроагрегату № 4 в промислову експлуатацію й графіка виконання програми будівельних робіт по І та ІІ черзі 2021 року.

Підбиваючи підсумки генеральний директор акцентував увагу присутніх на важливості кропіткої роботи на фінішній прямій до запуску гідроагрегату № 4, а також побажав усім присутнім успіху, злагодженої роботи та дотримання техніки безпеки:

«Злагоджена та професійна робота – ключ до успішного пуску Дністровської ГАЕС!»

 

Фотогалерея

Поділитися: