Все буде Україна!

Коли професія до душі, то кожен відпрацьований день приносить задоволення

Коли професія до душі, то кожен відпрацьований день приносить задоволення

30-10-2022
Так вважає водій автотранспортної дільниці Дністровської ГЕС Віктор Олійник. Його трудова діяльність розпочалась в  ТОВ «Спецгідроенергомонтаж» водієм тягача та автокрану. І ось уже шостий рік чоловік працює на гідроелектростанції. Тут він «водій-універсал». Має усі водійські категорії та необхідний досвід. Тому він однаково впевнено почуває себе і в кабіні автокрана, і пасажирського автобуса, і тягача, і легковика, і екскаватора. 

У колективі Віктора шанують та поважають. Окрім відмінних професійних якостей він хороша і порядна людина.

Народився, ріс і навчався у місті Новодністровськ. Має двої діток хлопчика та дівчинку. У вільний час йому подобається посидіти на березі Дністра, порибалити та помріяти у тиші. У душі - мандрівник, тому і за кермом почувається дуже гармонійно. А також дуже любить тварин, тому частенько допомагає дружині, яка працює ветеринаром.

«Без водійської професії життя вже не уявляю, – зазначає Віктор. – Кермо для мене – це вже як допінг, як адреналін. З нагоди Дня автомобіліста всім колегам хочу побажати: будьте пильні, думайте про всіх учасників дорожнього руху. І ніколи не підводьте один одного».

Пресслужба Дністровсьої ГЕС

Поділитися: