Все буде Україна!

Коли робота до душі, то і часу вистачає на все

Коли робота до душі, то і часу вистачає на все

13-10-2022
Такої життєвої істини дотримується начальник служби релейного захисту автоматики, вимірювань і зв’язку Дністровської ГЕС Володимир Мартинчик.

Володимир Федорович народився у сім’ї лікарів на Івано-Франківщині. Згодом сім’я переїхала у м. Кам’янець-Подільський, де по закінчення 8 класів Володимир вступив до індустріального технікуму та опанував фах техніка-електрика. Спраглий до знань навіть вже працюючи електриком на різних підприємствах міста чоловік навчався на вечірньому відділенні загальнотехнічного факультету Хмельницького технологічного інституту. Згодом, продовжив навчання на стаціонарному відділені електроенергетичного факультету Київського політехнічного інституту.

Сорок один рік тому Володимир Федорович розпочав працювати на Дністровській ГЕС. Із перших днів зарекомендував себе, як хороший спеціаліст. Розпочинав з майстра, і ось уже 30 років працює начальником служби релейного захисту автоматики, вимірювань і зв’язку.

«Мені пощастило двічі. По-перше, мені вдалось підібрати колектив фахових спеціалістів, який успішно вирішує завдання з реконструкції, впровадження передових технологій і підтримання на відповідному рівні експлуатації пристроїв РЗА, що в свою чергу забезпечує стабільну роботу Дністровської ГЕС. По-друге, ми ще підтримуємо дружні стосунки», - розповідає Володимир Мартинчик.

Співробітники  станції також дуже тепло відгукуються про Володимира Федоровича, як про зразкового керівника та професіонала своєї справи.

«Ми дуже цінуємо нашого наставника. До нього завжди можна звернутись за порадою та професійною консультацією», - зазначають колеги по цеху.

До речі, дружина Володимира Лариса Єгорівна також працювала на станції інженером-хіміком. Нині вона на заслуженому відпочинку.

Сини Володимира Федоровича теж пов’язали своє життя  з  електроенергетичною галуззю:

«Мій старший син Сергій працює в НТК «ЕНПАСЕЛЕКТРО» головним інженером. Він займається організацією та керівництвом робіт з  реконструкції і обслуговуванню систем управління, захисту, сигналізації та проведення випробувань на гідрогенераторах, зокрема, і обладнання на станціях Укргідроенерго та інших підприємствах енергетичної галузі.  Молодший -  Федір -  також працює в НТК «ЕНПАСЕЛЕКТРО» інженером І категорії. Я пишаюся своїми хлопцями. Вони хороші люди та кваліфіковані фахівці», - з гордістю розповідає Володимир Мартинчик.

Активної життєвої позиції Володимир Мартинчик дотримується не лише на роботі. Адже попри поважний вік веде досить активний спосіб життя.

«Коли робота до душі, то і часу вистачає на все.У вільний час влітку люблю пограти в великий теніс та поплавати на Дністровському водосховищі. Взимку побігати  на лижах в лісі, а також спускатись на гірськолижних трасах Карпат. Це неймовірні відчуття легкості», - із захопленням ділиться чоловік.

Інформація про діяльність компанії на офіційних сторінках в соціальних мережах FacebookTelegramTwitter.

Пресслужба Дністровської ГЕС

Поділитися: